Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2008 02:09 - Оставете килограмите на съхо с мокро отслабване!
Автор: vallito Категория: Други   
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове:
0



 В живота на всяка жена рано улу късно идва денят,в който пешава,че е време да вдигне бяло знаме и да остави целулита да я победи в дългогодишната изтощителна бойна.Тогава обаче почват други вътрешните борби.,,Да ида или да не ида,да се съблека или да не се съблека?"" са направо екзистенциални въпроси,които терзаят мисълта особено в началото на лятото.Защото за какво  ви е дори басейн,ако не смеете да покажете тялото си извън него.Хужен ви е,не бързайте отново с бялото флагче.Тръгнете смело напред,именно там–бъб водата,можете да победите дори и стария си враг–целулита.И после спокойно да се качите на автобуса,ако щете чак за френската Ривиера.
      Да,всичко е възмжно с мокрото отслабване.При това мокро не защото ще плувате в цолена пот от изтощителните упражнения.Ние ви предлагаме да се плацикате в най–близкия басейн.Ако сте от онези,които не умеят да плуват и жоденето на басейн ви се струва немного смислено занимание,с един куршум два ще думнете няколко заека.В басейна освен да се правите на австралийския плувец Йън Торн–Торпедото,който традизионно дави конкуренцията,можете да направите и няколко упражнения за стягане най–вече на дупето и краката,за които не се изискват никакви плувателни умения.Но гарантират изглаждане на портокаловата кожа,дори и ако килограмите ви са повечко.Преди това–внимавайте,необходимо е първо да свикнете с водата.
    Както преди всяко физическо натоварване,така и преди аква упражненията трябва да подготвите мускулите за това,което предистои.Първо,хагодете организма си към температурата на водата.Не се хвърляйте през глава,защото рязката температура хвърля организма ви в шок и ужас,пулса се ускорява,може да получите дори спазъм на дробовете.
    Лекичко намокрете първо пъцете,после гърдите и корема и след това много елегантно,крачка по крачка–във водата.
    Застанете на място,на което бодата да стига до кръста.Ходете напред  и назад,като вдигате краката възможно най–високо.Направете 20 крачки напред и 20 крачки назад.
         За да стегнете краката,застанете във водата до кръста,сложете пъцете на жълбоците и изнесете десния крак възможно най–назад.Върнете се в изходна позиция и направете същото движение с всеки крак увеличете ритъма,но внимавайте да не се навеждате напред.Направете още 1 движения с всеки крак.
        Ако искате да глътнете корема,потопете се във водата до гърдите и се опрете с гръб към стената на басейна.Ръцете са в страни захванати за ръба.
  Свийте краката в коленете така,че да се образъва прав ъгъл между бедрата и тялото.Изпънете краката напред и ги изнесете вдясно.След това се върнете в изходна позиция и ги изнесете вляво.Направете 15 повторения във всяка посока.
         Така идва ред на ръцете и гърба.Както сте във водата до гърдите,приклекнете леко така,е водата да стигне до врата.Разперете ръце в старни,а после ги саберете пред себе си,бз да ги згъвате в лактите.Отново разтворете ръцете и отново ги съберете.Повторете това упражнение поне 20 пъти.






Тагове:   Оставете,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vallito
Категория: Други
Прочетен: 41601
Постинги: 12
Коментари: 103
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031